Solcelletakstein – Taket som betaler seg selv

Solcelletakstein fra Agder Tak produserer ren strøm fra et tak som holder tett og har et lekkert utseende.

Når man bruker taket på huset som et solcellekraftverk produserer man ren fornybar energi. Dette betyr at man kutter strømkostnader og i tillegg selger overskuddsstrømmen tilbake på strømnettet når anlegget produserer mer enn det man bruker selv.

I tillegg skjer det også mye utvikling på energilagring og det vil etter hvert føre til at solcelletakstein blir enda mer lønnsomt.

Antall solcelleanlegg har eksplodert de siste årene, men mange etterspør løsninger som er mer estetisk og mer integrert en utenpåliggende paneler. Med solcelletakstein ligger solcellene inne i selve tekkingen.

Du får altså nytt tak og solceller samtidig, og kvaliteten blir derfor bedre enn mange av de eksisterende taktyper som finnes på markedet i dag.

Tak med solcelletakstein.

Agder Tak driver først og fremst med tak. Gjennom flere år med spesialisering har vi etablert oss som Sørlandets største taklegger og vi har prosjekter i store deler av landet. Å ha et tak som produserer strøm vil være viktig for å sikre miljøet og å trygge sin egen energitilgang.

Allikevel begynner ikke prosjektet der. Først og fremst må du ha et tak som holde tett. Dersom du legger solcelletakstein på et tak som må skiftes eller repareres før du rekker å tjene inn anlegget, vil det ikke lønne seg.

Skal du derimot bytte taket fordi det er gammelt vil det være dumt å ikke vurdere å legge solceller på taket i den samme prosessen. Rigg og oppstartskostnadene er de samme uavhengig av hva slags tak du skal ha. Et vanlig takbytte er en ren utgift, mens solcelletakstein blir en investering hvor taket tjener seg inn igjen gjennom årenes løp.

Men hva slags solcelletak skal du velge?

Valg av solcelletakstein

Vi tilbyr flere ulike typer takstein. I samarbeid med Skarpnes kan vi tilby Solstein, som er en sementstein med integrerte solceller. Dette gir et pent minimalistisk inntrykk og lar taket fremstå som et «vanlig tak».

Toppmodellen er Sunstyle i herdet glass. Denne tåler mer enn tradisjonelle tak og har en varighet som gjør at du ikke trenger å bytte taket igjen. Den leveres også med en ytelsesgaranti som garanterer 80% strømproduksjon selv etter 25 år.

For dem som ønsker mest mulig strømproduksjon for pengene har vi våre egenutviklede solcelletak, Premium Øko og Premium Bond. Med denne løsningen er det lett å utvide og gjøre tilpasninger.

For våre kunder setter vi sammen en optimal pakke som hensyntar sol-/ og skyggeforhold, eget strømforbruk, og om mulig videresalg til nabo eller strømnett.

Bør jeg ha solcelletakstein?

Hva som vil være den beste løsningen for deg og ditt hus er helt umulig å vite før vi har sjekket ordentlig. Derfor tilbyr vi gratis taksjekk slik at du kan få vite tilstanden til taket og mulighetene som ditt tak gir.

Når vi først vet hva slags tilstand taket har kan vi vurdere sol og skyggeforhold slik at vi kan gi deg et tilbud på den mest optimale løsningen for deg.

Når det kommer til kvalitet og løsning tar vi ansvar for alt, men når det kommer til det estetiske er det du som bestemmer. Det finnes mange lekre løsninger for solcellekraftverk på taket, og vi gir deg gjerne råd og veiledning når du skal velge ditt nye tak.

Agder tak – Du vet vi holder tett,

– også med solcelletakstein