Agder Tak

Personvern­erklæring for Agder tak

Denne personvernerklæringen gjelder for Agder tak (heretter referert til som «vi» eller «oss»). I denne personverkerklæringen forklarer vi hvilke person­opplysninger vi behandler, hvorfor og hvordan. Erklæringen beskriver også dine rettigheter.

Personopplysninger vi samler inn og behandler

Kontaktinformasjon: Navn, telefonnummer og epostadresse. Eventuelt også firma hvis du oppgir dette.

Personvernopplysningene er samlet inn direkte fra deg i forbindelse med at du har besøkt vår nettside og kontaktet oss gjennom kontaktskjema.

Informasjonskapsler: Vi bruker informasjonskapsler, også kalt «cookies» på vår nettside. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra nettsiden til enheten du befinner deg på. Disse tekstfilene lagres i nettleseren din og inneholder en unik identifikator som brukes til å identifisere enheten – så fremst innstillingene på nettleseren din tillater det.

Vi bruker informasjonskapsler for å øke funksjonaliteten på nettsiden vår, samt sørge for at besøksstatistikken skal være pålitelig. Informasjonen som samles inn deles også med våre annonserings- og analysepartnere, som bruker denne informasjonen til statistikk- og analyseformål.

Endre innstillinger for cookies

Hvordan bruker vi personopplysningene

Svare på henvendelser

Vi bruker kun dine innsendte opplysninger for å kunne svare deg på din henvendelse.

Analyse, forretningsutvikling og forbedring av tjenester

Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle og forbedre våre tjenester og informasjonen vi gir deg. Dette arbeidet innebærer å analysere kundeaktivitet på nettsidene gjennom Google Analytics 4.

Dine rettigheter

Rett til innsyn i egne opplysninger

Du kan be om en kopi av alle personopplysninger vi har om deg. Ta kontakt med oss for å bruke innsynsretten din.

Rett til korrigering av personopplysninger

Du har rett til å be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.

Rett til korrigering eller sletting av personopplysninger

Du har rett til å få dine personopplysninger endret, eller slettet uten å oppgi noen spesifikk grunn.

Klage på behandling av personopplysninger

Dersom du mener vi ikke har overholdt reglene i personvernloven har du rett til å klage. Ta gjerne kontakt med oss først slik at vi kan rette opp i det. Du har også rett til å klage direkte til Datatilsynet.

Kontakt oss

Agder tak
Sagmyra 2,
4624 Kristiansand

Tlf: 905 53 061
E-post: jimroger@agdertak.no