Solcelletak

Er taket ditt klart for utskiftning? La et solcelletak betale for jobben.

Tid for å bytte tak? Gratulerer! 

Dersom det er på tide skifte tak bør du vurdere solcelletak fra Agder Tak Solar.

Vi monterer både solcelletakstein og solcelleanlegg til alle typer tak med optimale pakker i forhold til solforhold og plassering.

Dersom du vurderer å montere et solcelleanlegg bør du sjekke taket først. Solceller lønner seg ikke dersom taket ikke er godt nok, og besparelsen ved å installere samtidig som ditt takbytte er stor.

Fordi både solceller og nytt tak er betydelige investeringer med høy risiko, tilbyr vi nye solenergitak som ivaretar tetthet, estetikk og økonomi. Med våre solcelletak betaler du ditt nye tak med solenergien du samler opp.

Som Takspesialist med eget blikkenslagerverksted kan vi tilpasse og levere et komplett tak med blikkenslagerarbeid og solceller optimalisert til ditt forbruk og leveranse tilbake til nettet.

På denne måten blir taket tett og får samtidig et solcelletak til en mye lavere totalkostnad. Når solcellene så begynner å produsere strøm bidrar det til å betale tilbake sin egen kostnad. Samtidig gir det en god følelse å bruke ren strøm fra sitt eget tak fremfor importert strøm fra kullkraft, som både er dyr og skitten.

Solcelleanlegg på gammelt tak

Det kan være fristende å montere det nye solcelleanlegget på det gamle taket for å holde kostnadene nede. Det blir garantert den dyreste løsningen på sikt. Dersom du legger nye solceller på et tak som må skiftes etter 5 år, må hele anlegget tas ned igjen. Dette øker risikoen skader på anlegget i tillegg til at jobben må gjøres to ganger.

Dersom du vurderer å legge solceller på det gamle taket ditt, må du i hvert fall kontakte oss for en taksjekk før du setter i gang. På den måten kan vi i det minste vurdere hvorvidt taket har potensiale til å holde gjennom hele levetiden til solcellene.

Solcelletak fra Agder Tak

Agder Tak er et tak- og blikkenslagerfirma som har spesialisert seg på alt innen tak, og skifter ca. 70-100 tak i året. På grunn av voksende arbeidsmengde og større etterspørsel etter våre solenergitak har vi i samarbeid med våre partnere etablert Agder Tak Solar.

Dette er en del av Agder taks spesialisering på omlegging av tak til komplette tak med solceller. På samme måte som vi har etablert oss som takspesialist og Sørlandets største taklegger, etablerer vi oss også som spesialist innen solenergi på tak.

Gjennom våre avdelinger har vi mulighet til å levere over hele sørvest-, sør og Østlandet. I tillegg kan vi i samarbeid med våre partnere også dekke andre steder i landet.

Fortsatt – du vet vi holder tett, men nå også med våre Premium Solcelletak.

Agder Tak lever både integrerte løsninger og løse anlegg. Fordi Agder Tak er en erfaren takspesialist har vi kompetanse til å ta hele jobben med taket, slik at du får et komplett produkt fra en leverandør. Vi ordner utstyret, produktene, stilas og alt som behøves for å gjøre jobben ordentlig.

Ved å bruke en takspesialist unngår du feilmontering av solcelleanlegg som kan svekke taket eller skape lekkasjer. Solceller skal lønne seg og velger du oss, så velger du en erfaren spesialist med riktig kompetanse.

Hvorfor velge nytt tak med solcelleanlegg

  1. En smart Investering både for økonomien og miljøet. Å ha et holdbart og bra tak er lønnsomt og med egen produsert strøm har nedbetalingen begynt. Det øker også verdien på din bolig.
  2. Et nytt tak fra en etablert aktør med erfaring og de beste garantier er trygt og godt å vite.
  3. Samarbeid og tilpasning. Agder Tak er i samarbeid med de mest anerkjente leverandører og produsenter. Dette gir mulighet til å levere det taket du ønsker med en optimal løsning. Ved prosjektering av våre solcelletak kartlegger og planlegger ifht. behov, bruksmønstre, sol- og skyggeforhold, takets utforming og plassering.

Her noen av våre samarbeidspartnere:

Slik fungerer det

Sol som energikilde er fantastisk og ditt tak en ubenyttet ressurs!

Med våre solcelletak blir du en produsent av miljøvennlig strøm fra en utømmelig og gratis energikilde.

Den strømmen du produserer bruker du direkte mens overskuddstrømmen selger du tilbake til nettet. Du forbedrer dermed din økonomi ved å produsere kortreist, grønn fornybar energi uten utslipp! Og du slipper å bekymre deg for stigende strømpriser og mulige strømbrudd.

Forutsetningene for et lønnsomt solcelletak er bedre i Norge enn hva en skulle tro. Ved sørlandskysten og Oslofjorden kan vi vise til like mye solinnstråling som Paris og andre steder langt ned på kontinentet.

Selv når det er overskyet leveres det solenergi og det kjølig klimaet dag er optimalt for solcelleanleggene siden solcellenes virkningsgrad minsker ved økende temperaturer.

Agder Tak Solar kan levere på alle typer tak.

Kontakt oss dersom du vurderer solcelletak.

Solcelletak