Skjøtefrie takrenner

Skjøtefrie takrenner produseres på stedet og gir et pent resultat.

Ingen skjøter – ingen lekkasje.

Når takrennene produseres i et helt stykke blir det ingen skjøter som kan lekke. Dette betyr at du får en sterkere takrenne som trenger vesentlig mindre vedlikehold.

Takrennene produseres på stedet, med millimeterpresisjon. Dette gjør at håndverkeren kan montere raskt og effektivt, slik at man sparer mye tid på jobben.

På grunn av takrennens unike form, kan den ta unna 40% mer vann enn vanlige takrenner. Dette gir huset økt sikkerhet mot fuktskader ved ekstremregn og tøft vær. Denne typen takrenner har også et ekstra pent utseende.

Estetisk design

Takrennene har ikke bare en praktisk nytte, men fungerer også som en visuell innramming av boligen. Pene renner gir derfor et løft til fasadens utseende, ved at de markerer overgangen mellom taket og resten av boligen.

Vi fester takrennene med innvendige kroker slik at de ikke blir synlige. Dermed får du flotte retter linjer som følger taket sømløst. Du kan også velge mellom ulike materialer og farger på takrennene.

Fargevalg og design

Vi leverer i hovedsak takrenner i 3 ulike typer materiale og 8 forskjellige fargevalg. De ulike materialtypene har litt forskjellige egenskaper og utseende.

Aluminium

Aluminium er et meget anvendelig og sterkt materialet, og blir i stadig større grad benyttet til både takrenner og fasadeplater. Metallets gode egenskaper sørger for at man unngår rust og gir en takrenne med lang levetid.

Kobber

Kobber er et utmerket metall som kan brukes til å produsere skjøtefrie takrenner. En takrenne av kobber er sterk, tidløs, elegant og gir ditt hus særpreg.

Sink

Sink er et naturprodukt som med tiden får en flott patina. Materialet tåler godt tidens tann og kan anbefales til de fleste bygg og boliger.

Farger

Velg mellom svart, hvit, blank, mørkegrå, sølv metalikk, rød og brun.

Vi kommer gjerne på en gratis befaring for å skissere en løsning og gi deg en pris. Da kan vi hjelpe deg med å velge den fargen og det materialet som passer best til din bolig.

Vi produserer alt på stedet, og våre dyktige blikkenslagere monterer alt skikkelig.

Kontakt oss for skjøtefrie takrenner i kristiansand