Maler i Kristiansand- Vi holder fasaden!

Vi maler din bolig profesjonelt og sørger for at fasadens levetid forlenges.

Maling av hus oppleves som et mareritt for veldig mange. Allikevel helt nødvendig å holde fasaden vedlikeholdt for å unngå sopp og råte. En nymalt eller nyvasket fasade ser også veldig mye bedre ut enn gamle slitte vegger.

Hvor lang tid tar det å male et hus?

Hvor lang tid det tar å male huset er avhengig av størrelse, antallet etasjer og tilgjengeligheten for malerne. Forberedelsene vil også kunne påvirke prisen, ettersom ulike materialer og design på huset krever ulike forberedelser. En betongvegg vil for eksempel kanskje trenge å bli behandlet med kjemikalier før malingen kan gjennomføres, mens en trevegg kanskje behøver å skrapes.

Ettersom dette er umulig å vite på forhånd kommer vi på en gratis og uforpliktende befaring, med en maler i Kristiansand og omegn, slik at vi kan gi deg en nøyaktig fastpris på prosjektet. Da kan vi også gi et tidsestimat, slik at du vet omtrent når huset vil være ferdig.

Er vi din maler i Kristiansand?

Du tenker kanskje at det er litt rart å få huset malt av et firma som heter Agder tak. Det stemmer at vi begynte med tak som vår hoved geskjeft og vi er fremdeles Sørlandets største taktekker. Fordi vi har gode håndverkere, gode systemer og et godt rykte i markedet, har vi gradvis vokst til å tilby flere tjenester.

Nå finner du derfor Agder tak, Agder tak – Fasade og Agder Tak – Solar, under samme paraply. Alle avdelingene jobber under samme filosofi som vi alltid har gjort – Det blir som avtalt! Sånn er det også når vi maler huset ditt. Du får fastpris og et lekkert og varig resultat.

Behøver huset å males?

Du kan selv sjekke fasaden ved å se etter sprekker avflassing. I tillegg vil svertesopp være en og indikator på at det er på tide å gjøre noe med husveggene. Dersom du synes det er vanskelig å vite om det er på tide å male kan vi komme og sjekke for deg. Det er gratis og uforpliktende å få besøk av oss. Om du vil kan vi sjekke taket samtidig.

Da får du en totalvurdering av tilstanden på både taket og fasaden slik at du vet hva du bør gjøre nå, og hva du kan vente noen år med å tenke på igjen.

maler-kristiansand

Kontakt oss når du trenger en maler i Kristiansand