TAKTEKKER KRISTIANSAND

Agder tak er din taktekker i Kristiansand.

Bestill Gratis taksjekk i skjemaet under.

 

Hvorfor bruke en taktekker Kristiansand?

Agder Tak har ved sitt kontor og blikkenslagerverksted i Kristiansand de fordelene en lokal taktekker gir. Vi får tilgjengelighet og de nødvendige ressursene et takbytte krever. Mulighet til å jobbe tett på prosjektet og kontakten med kunden hele veien gir også bedre mulighet for tilpasninger og fast pris.

Lurer du på om det er tid får å bytte taket eller må fikse en taklekkasje?. Vi tilbyr gratis taksjekk og har god kapasitet til servicejobber.

Bruker du håndverkere som ikke er lokale eller fra andre steder i landet, vil det heller ikke gi den samme tryggheten og oppfølgingen i ettertid.

Vi er Zanda / Icopal takpartner i Kristiansand og i samarbeid med Skarpnes kan vi tilby markedets beste garanti.

I vår takutstilling på Sagmyra i Kristiansand er du også velkommen på en kopp kaffe og til å se våre ulike tak.

Kan jeg sjekke taket selv?

Ja selvfølgelig kan du det, men husk å ivareta din og andres sikkerhet!

Her får du noen tips til hvordan du kan vedlikeholde og sjekke ditt eget tak for feil og mangler.

  1. Begynn med det enkleste. Fjern mose og gammelt løv med en kraftig kost eller en hageslange. Da får du god oversikt over yttersiden av taket.
  2. Sjekk at takrenner ikke er tette eller rustne, og se etter at alle nedløp er åpne.
  3. Sjekk beslaget rundt pipen, lufterør, takvinduer og andre gjennomføringer. Tilse at alt ser tett og jevnt ut.
  4. Sjekk for skadede takstein, rust og sprekker eller sår i belegget. Finner du noe av dette er det et tegn på at taket bør utbedres eller byttes.
  5. Sjekk at luftespaltene ved både takfot og møne er åpne og ikke tildekket av mose eller løv.
  6. Snøfangere, takstiger og feleplatåer er viktige sikkerhetsanordninger. Sjekk at disse ikke har løsnet eller er ute av stilling.
  7. Løft opp noen takstein og sjekk undertaket for fukt, råte og mugg i lekter og rupanel. Finner du noe av dette er det et tegn på at taket ikke lenger er tett.
  8. Sjekk taksperrene fra innsiden. De skal være tørre og uten merker av fukt.
  9. Dersom det blir hengende store istapper fra taket er dette et tegn på at taket er dårlig isolert eller dårlig luftet.

Dersom du er usikker på tilstanden vil vi helst anbefale at du kontakter en taktekker i Kristiansand for en faglig vurdering.

Som taktekker må vi være ekstra oppmerksom på fukt og kondens siden vi er i et område med mye fuktig luft. Vintrene er bare medium kalde slik at luften nesten alltid er fuktig. Dette gir ekstra belastning på bygget, så det er viktig at taktekkingen er fagmessig utført.

Agder tak – din taktekker i Kristiansand

Vi er Sørlandets største taktekker og har eget blikkenslagerverksted i Kristiansand. Er du usikker på om taket ditt er i god stand eller har behov for vedlikehold, så ta kontakt med oss.

Vi gjennomfører en taksjekk helt gratis og uforpliktende. Dersom vi finner noe som bør utbedres får du et tilbud fra oss på å utbedre dette, men du står selvfølgelig helt fritt til å velge selv hvem som skal fikse taket ditt.

 

Agder tak er din taktekker i Kristiansand

Taktekker Kristiansand