TAKTEKKER ARENDAL

Agder tak er din taktekker i Arendal. Bruk kontaktskjemaet her for å bestille en gratis og uforpliktende sjekk av taket ditt.

Bestill gratis befaring Nå

 

Vi er din taktekker Arendal

Agder tak er Sørlandets største taktekker. Det har vi blitt ved å holde konkurransedyktige priser, levere høy kvalitet og ha markedets beste garanti.

Når du velger Agder tak som taktekker i Arendal får du et firma som har spesialisert seg og levere alt som trengs til ditt tak.

Med eget tømrer og taktekker-team, samt blikkenslager gir vi fast pris på hele prosjektet, slik at du unngår uønskede tillegg.

Ved å ikke bruke lokale håndverkere har en ikke den samme tryggheten.

Siden vi Agder Tak er din lokale taktekker i Arendal så er vi i samarbeid med Skarpnes og andre lokale leverandører. Dette gir deg som kunde trygghet og forsikring om god oppfølging under gjennomføring men også i ettertid.

Hva trenger taket ditt? 

Taket ditt er 1 av 3 kategorier.

  1. Tak som er i orden og ikke har behov for noen som helst utbedring.
  2. tak som har behov for grundig rens og fornying på grunn av utseende og bevarende vedlikehold.
  3. tak som har behov for større utbedringer eller utskiftninger.

For veldig mange er det vanskelig å vite hvilken kategori taket befinner seg i. Dersom du er usikker så bestill en gratis taksjekk hos oss. Finner vi ut at taket er helt og i orden, kan du slappe av med at du nå vet det. Ingen kostnad og ingen forpliktelser.

Dersom vi ser at taket trenger utbedring eller vedlikehold får du en fast pris på jobben. Helt uten forpliktelser.

Sjekk og vedlikehold taket ditt selv

De fleste kan sjekke taket selv , men tenk på sikkerheten.

Du bør rengjøre taket grundig og fjerne mose. Da får du samtidig mulighet til å sjekke for brister eller sår i takbelegget.

Sjekk samtidig over takrenner og nedløp og se at de er åpne og frie for rust. Dette er lurt å gjøre på høsten etter at løvet har falt. Får du fjernet blader og smuss som ligger i takrennene er du bedre rustet for vinterværet.

Deretter ser du over beslaget rundt pipen, lufterør, takvinduer, snøfangere, takstiger og feleplatåer. Tilse at alt ser tett og jevnt ut og at ingenting har løsnet eller er ute av stilling.

Til sist kommer noe av det viktigste. Sjekk undertaket for fukt, råte og mugg i lekter og rupanel. Dette gjør du ved å løfte på taksteinene og kikke under dem. Finner du noe, er det et tegn på at taket ikke er tett.

Til slutt ser du over taksperrene fra innsiden. De skal være tørre og uten merker av fukt. Dersom de har fuktmerker må du få en fagperson til å kontrollere taket.

Agder tak – din taktekker i Arendal

Er du i tvil om tilstanden til taket, eller vet det er noe galt, bør du ta kontakt. Vi sjekker taket ditt gratis og gir deg et tilbud på å rette opp eventuelle feil og mangler.

Kontakt oss på 905 53 061 når du trenger en taktekker i Arendal .

taktekker i Arendal