Takplater i Stål

Takplater i stål gir deg holdbar og vedlikeholdsfri beskyttelse av din bolig, – og det ser bra ut.

Takplater av stål og aluminium

I Norge sier vi gjerne at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. Det samme gjelder for huset. Stålplater holder huset tørt i lang tid, siden de tåler det nordiske klimaet godt. Vi kan levere plater med opptil 40 års garanti.

Takplater i stål og aluminium kan veie helt ned mot 2 kilo per kvadratmeter. Den lave vekten gjør både frakt og montering enklere. Dette betyr også at takplater av stål og aluminium er egnet for legging på de fleste typer tak.

Det eneste vedlikeholdet som må gjøres på stålplater er å fjerne mose og alger, der det er nødvendig. Man bør også av og til sjekke om det har oppstått sprekker i lakken. Sprekker kan over tid føre til rust på grunn av fuktgjennomtrengning.

I kystnære strøk er det vanlig å bruke aluminiumsplater på grunn av det høye saltinnholdet i luften.

Takplater kommer i flere forskjellige former, noe som gjør dem allsidige og pene for de fleste byggestiler. Levetiden for takplater i stål er forventet å være rundt 50 år.

Trapesplater i stål

Dersom du vil ha valgmuligheter gir trapesplater anledning til å velge farger, belegg og ulike tykkelser. Her får du et tak som legges raskt og holder lenge, til en veldig god pris.

Det klassiske og tidløse utseende er genialt for disse platene ettersom de kan holde i flere tiår. Lav vekt og enkel montering har gjort platene til en populær takløsning i Norge.

Platene passer for skråtak, men kan også brukes på fasader. De passer like godt til bolighus, forretningsbygg og industribygg, som til landbruksbygg.

Taksteinsplater

Taksteinsplater i stål er utviklet for å tåle ekstreme mengder regn, vind og snø. Derfor er de er veldig godt alternativ til takstein. Utseende på taksteinsplatene er så likt tradisjonelle takstein at det er vanskelig se forskjell når taket er lagt.

Platene er uknuselige og kommer i glatt og ru variant. De fleste av de glatte platene er malt på overflaten og kan leveres med glans fra matt til høyglans.

De ru taksteinsplatene er dekket med mineralske korn / steingranulat i overflaten. Granulatet bidrar til å dempe lyden av regn og gjør at platene ser matte ut.

Vi kan takplater i stål

Agder Tak er spesialisten på tak og fasade. Vi leverer produkter fra de anerkjente produsentene og har eget blikkenslagerverksted. Våre spesialtilpassede løsninger er alt du trenger til ditt tak.

Dersom du vil ha alt ferdig montert sørger et av våre takteam for hele jobben.

Vi har samarbeidspartnere i hele landet og det er lokale håndverkere som vil gjøre jobben på taket ditt. På den måten er vi alltid tilgjengelige for deg. På taket, – eller her på nett.

Med blikk for håndverk og kvalitet – kontakt oss når du trenger takplater i stål

Bestill gratis befaring