Fasadeplater til enebolig

Bestill gratis befaring.

 

Med fasadeplater blir eneboligen vedlikeholdsfri, pen og holdbar.

Fasadeplater blir stadig oftere tatt i bruk på eneboliger. Denne trenden skyldes sannsynligvis at utviklingen på fasadeplater har kommet langt og mulighetene blitt mange.

Plater til funkisinspirerte hus

Store plater med rene linjer passer godt til den funkis inspirerte byggestilen vi har sett mye av i Norge de siste årene. Denne arkitekturen tar utgangspunkt i at form og funksjon er uløselig knyttet sammen, slik at alle elementer skal ha en nytte.

Fasadeplatenes oppdrag er å beskytte boligen fra vær og vind, samtidig som de skaper et moderne og rent utrykk. Denne løsningen gjør fasaden tilnærmet vedlikeholdsfri og har derfor blitt veldig populær.

Fasadeplater til trehus

Det finnes en mengde valgmuligheter av fasadeplater som likner på treverk. Disse kommer i flere ulike farger og kan leveres både som stående og liggende kledning. Dette er en god løsning for boliger med klassisk utseende, hvor man ønsker å beholde karakteren på huset og samtidig redusere vedlikeholdsmengden på fasaden.

Spør oss gjerne om råd til valg av fasadeplater.

Fasadeplater fra blikkenslageren

Fasadeplater kommer i ulike materialer som stål, aluminium, fibersement, trepanel, glass, rustfritt stål og andre materialer. Felles for dem er at platene innfestes med tilpassede beslag.

Som blikkenslager leverer vi spesialtilpassede beslag fra eget verksted, og kan montere alle typer beslag til tak og fasade. Vi er spesialist på tak- og fasadeendringer, og er Sørlandets største taklegger.

Vår erfaring skal være din trygghet, så vi veileder deg gjerne til å velge riktig løsning for ditt hus. Vi spesialtilpasser både tilbud og produkter, og med stolthet i faget leverer vi til avtalt tid og pris. Vårt langsiktige mål er å bygge en virksomhet for fremtiden, med grønt fokus, sunn drift og konkurransedyktige priser, -og vi tilbyr også markedets beste garanti.

Taktekker

Spør oss om fasadeplater til enebolig.