Aa+

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller for å forminske.

Lukk

Referanser

 

Disse karene stod på, og jeg er meget godt fornøyd med resultatet. 
Jeg kan på det varmeste anbefale Agder Tak. De holder det de lover.
– Ole Louis Lilløy

 

Fantastisk bra av gutta som stod på. Storsanering av både torv og asbest fra huset som er fra 1972. En del av undertaket ble skiftet, på grunn av en lekkasje. Ny papp, lekter, takrenner, pipe, isola takpanner, opprydding, bortkjøring. De har gjort en fantastisk jobb på 5 dager, i sol, vind, og regn:)
– Per Asle

 

Måtte bytte tak i en fei etter å ha fått lekkasje på vårt gamle fra 1972. Fikk tre anbud og valgte Jim Roger og Agder Tak. Det var en riktig avgjørelse. Meget godt fornøyd med jobben som ble gjort under ekstremvær og storm. Vil anbefale Agder Tak på det varmeste.
– Tom J

 

Nytt tak med blikkenslagerarbeid på gammel bolig, samt nye vannbordbeslag på ny bolig.
Agder Tak har nettopp avsluttet det overstående arbeidet for meg, og jeg er strålende fornøyd! Arbeidet ble utført raskt og profesjonelt, og kommunikasjonen mellom meg som oppdragsgiver og firmaet har foregått på en god måte. Beskjeder til meg har blitt gitt fortløpende enten på telefon eller ved personlig oppmøte. Jeg anbefaler firmaet på det varmeste, og vil igjen bruke firmaet dersom jeg har behov for det.
– Mona B 

 

Vi fikk nytt tak på Leirstedet til Rovernes beredskapsstyrke i Åseral. Er meget godt fornøyd med arbeidet som er utført. Firmaet kan anbefales på det sterkeste.
– Jan Helge R 

 

Se flere referanser her <-